The Cranberries a Iggy Pop jsou headlinery Colours Of Ostrava

02.03.2010 14:02 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

The Cranberries
© www.the-cranberries.de
Nadcházející ročník multižánrového festivalu Colours Of Ostrava přiveze opět hvězdná jména. V jejich hledáčku uvízli především irští The Cranberries a americký punkrockový divoch Iggy Pop.

The Cranberries se loni vrátili na koncertní pódia po šestileté pauze, během které se frontmanka formace Dolores O’Riordan věnovala sólové kariéře. Turné, které loni odstartovali v Severní Americe, se letos přestěhuje i do Evropy. O nové desce se zatím pouze spekuluje, ale žádné konkrétní plány nebyly odhaleny. The Cranberries i bez nového materiálu mají z čeho vybírat, za svou kariéru vydali pět alb, které obsahovaly hity jako "Salvation", "Zombie" nebo "Animal Instinct".

Irské brusinky doplní ďábelský Iggy Pop, který byl letos uveden do rockandrollové síně slávy. Proslavil se v sedmdesátých letech coby frontman The Stooges, i oni před pár lety naplánovali comeback, který korunovali deskou "The Weirdness". Sólově se Iggy Pop činil daleko více, natočil celkem šestnáct alb.

Colours Of Ostrava se letos uskuteční v termínu od 15.-18. července. Vstupenky jsou v předprodeji už nyní. Do konce března je zakoupíte za cenu 1090 Kč, poté se cena bude každý měsíc zvedat o stokorunu. Zakoupit je můžete v předprodejních sítích Ticketpro.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY