Na Rock For People míří další kapely v čele se Skunk Anansie

25.02.2010 10:11 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Skunk Anansie
© myspace.com/skunkanansiemusic
Pořadatelé festivalu Rock For People potvrzují další velká jména. Během čtyřdenního maratonu se návštěvníci mohou těšit navíc na britské Skunk Anansie, kteří v čele se zpěvačkou Skin slaví velký comeback. Kromě nich přibyli do line-upu ještě Dreadzone, Blasted Mechanism a Coheed And Cambria.

Skunk Anansie se koncem minulého roku připomněli s kolekcí svých největších hitů "Smashes And Trashes". Další z pozvaných kapel Dreadzone a Blasted Mechanism patří k zástupcům elektronické scény. Druhá ze zmíněných skupin je jednou z nejpozoruhodnějších formací v Evropě. Muzikanti mixují historické nástroje s drum'n'bassem a trancem a skvělou show doplňují o zajímavé kostýmy. Poslední ze čtveřice Coheed And Cambria představí fanouškům konceptuální umění.

Největší český festival Rock For People se koná od 3. do 6. července. Vstupenky jsou v předprodeji v sítích Ticketstream, Ticketportal a v síti Ticketsforpeople.cz, kde jsou osvobozeny od poplatků. Do konce února stojí lístky 1290 Kč, v březnu budou stát 1360 Kč, v dubnu 1430 Kč a v květnu 1500 Kč. Od začátku června do konání festivalu budou vstupenky k dostání za 1570 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY