Tracklist nových dílů metalové opery "Avantasia" je venku

09.02.2010 13:35 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Avantasia - The Wicked Symphony, Angel Of Babylon
© facebook interpreta
Jak zpěvák a skladatel Tobias Sammet z Edguy prozradil, pro fanoušky chystá rovnou dva díly své metalové opery "Avantasia". "The Wicked Symphony" a "Angel Of Babylon" vyjdou začátkem dubna. K dostání bude i luxusní edice, která nabídne obě alba dohromady.

Podle rozhodnutí autora je chystaný díl tak velký, že by byla škoda vydat ho jako obyčejné CD. Tobias Sammet totiž využil velkolepé produkce a s ohledem na současný stav ve světě šoubyznysu se obává, že tato možnost byla zároveň jeho poslední.

Každé CD přinese jedenáct písní. Grafické přebaly desek dostal na starost Thomas Ewerhard, jenž vypracoval také obaly k placce "Hellfire Club" od Edguy a stojí i za strašákem k poslednímu dílu opery "The Scarecrow".

Album "The Wicked Symphony" přinese tyto kousky: The Wicked Symphony, Wastelands, Scales Of Justice, Dying For An Angel, Blizzard On A Broken Mirror, Runaway Train, Crestfallen, Forever Is A Long Time, Black Wings, States Of Matter, The Edge.

Tracklist "Angel Of Babylon" vypadá takto: Angel Of Babylon, Stargazers, Your Love Is Evil, Death Is Just A Feeling, Rat Race, Down In The Dark, Blowing Out The Flame, Symphony Of Life, Alone I Remember, Promised Land 2, Journey To Arcadia.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY