Divokej Bill se chystá na mlsné turné

28.01.2010 08:01 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Divokej Bill
© Marek Gerhard / musicserver.cz
"Mlsná" novinka populární tuzemské formace Divokej Bill se na pultech objevila už koncem minulého roku a muzikanti nyní plánují koncertní vystoupení. Rozhodli se, že kromě festivalů Ouvalskej Bigbít a Rock For People všechny ostatní letos vynechají a místo toho zvou fanoušky na velké turné.

Členové formace chystají vlastní speciální scénu, projekci a světla. Celá šňůra bude rozdělena na tři části, přičemž první začíná již v březnu, a kapela má v plánu čtyřicet vystoupení ve velkých sálech. Dne 12. května, kdy se bude konat koncert v Incheba areně (dříve Malá sportovní hala), se šňůra přehoupne do druhé části. Divokej Bill během ní navštíví amfiteátry a jiné venkovní prostory. V říjnu se turné opět vrátí do koncertních sálů.

Na každém vystoupení dostane prostor i jedna předkapela. V březnu se této role ujmou Five O'clock Tea, v dubnu to budou Mother's Angels a v rozmezí od května do srpna si na každou show muzikanti zamluvili buď skupinu Medvěd 009 nebo Mandrage. Přesný rozpis turné najdete na stránkách Divokého Billa.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY