Podívejte se na 25 hitů roku 2009 v pěti minutách

19.01.2010 05:00 - David Věžník | foto: facebook interpreta

DJ Earworm - United State Of Pop 2009 (Blame It On The Pop)
© djearworm.com
Můžeme tomu klidně říkat tradice. Už třetím rokem po sobě totiž sanfranciský DJ, bootlegář a spisovatel Jordan Roseman neboli DJ Earworm rekapituluje uplynulých dvanáct měsíců v popu mash-upem s názvem "United State Of Pop". Do bezmála pěti minut opět vměstnal Top 25 z hitparády Billboardu, tentokrát za rok 2009. Navázal tak na svoje předchozí rekapitulační počiny "United State Of Pop 2007" a "United State Of Pop 2008 (Viva la Pop)", o kterém jsme psali loni.

"V roce 2009 podle mě spousta písní v hitparádách vyprávěla ten stejný příběh: ano, prošli jsme si vším možným, ale teď pojďme slavit hudbou a tancem a všechno bude dobré," píše Rodesman na svém webu. Jako základ tohoto bootlegu mu tak posloužil hit "I Gotta Feeling" Black Eyed Peas, na něj jsou pak naroubované útržky například "Poker Face" a "Just Dance" Lady GaGa, "Single Ladies (Put A Ring On It)" a "Halo" Beyoncé nebo "Right Round" Flo Ridy. K výsledku pak Earworm znovu sestříhal videoklip.

Na mash-upový videoklip "United State Of Pop 2009 (Blame It On The Pop)" se můžete podívat na webu DJ Earworma, kde je také skladba společně s tracklistem všech použitých skladeb ke stažení, nebo využijte přímého odkazu na YouTube.com:



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY