Koncertní snímek Blur vyjde na DVD

16.01.2010 12:44 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Blur - No Distance Left To Run
© facebook interpreta
Návrat Blur, jedné z nejpopulárnějších kapel britské scény devadesátých let, byl pro mnohé fanoušky splněním snu. Momenty velkého reunionu jsou zachyceny i v chystaném snímku "No Distance Left To Run", který vychází 15. února na DVD. Premiéra filmu proběhla za účasti všech muzikantů ve čtvrtek 14. ledna promítáním na londýnském náměstí Leicester Square.

Set, který se asi za měsíc dostane do obchodů, přinese celkem dva disky. Jeden bude obsahovat samotný film, který režírovali Will Lovelace a Dylan Southern. Natáčelo se během loňských comebackových koncertů, jako třeba v Glastonbury nebo londýnském Hyde Parku. Zároveň přinese divákům celý příběh kapely, domácí videa, raritní záběry ze zákulisí a rozhovory. Malou ochutnávku v podobě traileru umístili členové formace na své oficiální stránky a najdete ji i přímo pod článkem.

Druhý disk potěší posluchače záznamem vystoupení z již zmiňovaného Hyde Parku. Blur zde odehráli tyto písně: She's So High, Girls & Boys, Tracy Jacks, There's No Other Way, Jubilee, Badhead, Beetlebum, Out Of Time, Trimm Trabb, Coffee And TV, Tender, Country House, Oily Water, Chemical World, Sunday Sunday, Parklife, End Of A Century, To The End, This Is A Low, Popscene, Advert, Song 2, Death Of A Party, For Tomorrow, The Universal.


Blur - No Distance Left To Run (trailer)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY