Kryštof oznámili termíny turné a plány k desce "Jeviště"

25.11.2009 19:08 - Honza Kulig | foto: facebook interpreta

Kryštof
© krystof.net
Kapela Kryštof představila na neformálním setkání s novináři v pražském Hard Rock Cafe své plány na jaro roku 2010. Přibližně v polovině ledna vyjde pátá řadová deska s názvem "Jeviště", na portálu t-music.cz si ji budete moci stáhnout přibližně o čtrnáct dní dříve. Během setkání zaznělo sedm písní z celkově jedenácti, které se na albu objeví.

Frontman kapely Richard Krajčo o novince tvrdí: "Moderní zvuk, rockově taneční pecky, přesahy žánrů a hravost, je to nejlepší deska, kterou jsme kdy nahráli." Na album plynule naváže i koncertní turné, které se odehraje ve třech největších městech republiky."S turné bychom chtěli navázat na halovou šňůru Rubikon tour. Mělo by jít o velkou oslavu našich narozenin a zároveň představení našeho Jeviště. Prostor, ve kterém se na turné budeme pohybovat, se dá nejlépe přirovnat k divadelní točně," doplnil Krajčo.

Slyšeli jsme album v předstihu

Přečtěte si, jak zní album "Jeviště" zde.

Ještě předtím, než se nová kolekce objeví na pultech hudebních obchodů, vyjde i v digitální formě, a to na portálu t-music.cz. Zákazníky operátora T-Mobile vyjde album na 99 Kč, ostatní si jej budou moci stáhnout za 149 Kč. "Moc se nám nelíbí model hudby zadarmo, tohle je tedy kompromis," vysvětluje Richard Krajčo.

V únoru pak kapela vyrazí na T-music Kryštof Tour, během něhož zahraje 19. února v Praze, 23. února v Brně a celé turné zakončí v domovské Ostravě 26. února. Jako support zahraje Xindl X. Předprodej začíná 1. prosince v sítích Ticketstream a Ticketportal. Zákazníci T-Mobilu si mohou lístek pořídit o 50 kč levněji, a to formou lístku v mobilu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY