Bandzone.cz přitáhne do Akropole šest mladých kapel

19.11.2009 08:00 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Bandzone.cz showcase flyer
© facebook interpreta
Největší internetový hudební portál Bandzone.cz, zaměřující se na podporu tuzemských kapel, přináší do Česka revoluční formát koncertů. Jedná se o showcase a během této akce vystoupí 23. listopadu v pražském Paláci Akropolis hned šest seskupení.

Koncert začíná v šest hodin večer a publiku se představí Fake Tapes, Super Tuzex Bros., Hentai Corporation, No Heroes, The Pooh a Shogun Tokugawa. Show každé z kapel nebude trvat déle než dvacet minut a během svého setu se musí ukázat v co nejlepším světle. Muzikanti totiž nebudou soutěžit jen o přízeň návštěvníků, ale také o pozornost důležitých lidí z hudebního byznysu jako manažerů nebo pořadatelů festivalů, kteří budou na koncertu přítomni.

Pořadí vystupujících skupin bude vylosováno až těsně před začátkem akce. Zájemci si mohou zakoupit lístky u kapel samotných, případně v Paláci Akropolis za 90 Kč. Jak totiž prozradil zakladatel Bandzone.cz Michal Novák, každá formace dostala k dispozici padesát vstupenek a je jen na účinkujících, jestli je rozprodá mezi své fanoušky, nebo jestli se rozhodne pro jiné využití.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY