Rage chytili na novince do sítí pavouka

14.11.2009 13:47 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Rage - Strings To A Web
© facebook interpreta
Německá heavymetalová formace Rage připravila po dvou letech novou desku - 8. února se na pultech obchodů objeví zbrusu nová nahrávka "Strings To A Web" a k dostání bude i její limitovaná edice.

Trio muzikantů nahrálo nové písně ve studiích Twilight Hall Studio a do role producenta obsadilo Charlieho Bauerfeinda, který dříve spolupracoval například s Blind Guardian nebo Hammerfall. Výtvarné zpracování přebalu CD připravil Thomas Ewerhard. Ten dal také tváře deskám skupin Avantasia nebo Therion.

Zmiňovaná limitovaná verze nahrávky bude obsahovat DVD s patnácti živými videoklipy. Větší část záznamů tvoří materiál pořízený na letošním vystoupení Rage na festivalu Wacken Open Air. Set, který tehdy členové kapely odehráli, je průřezem kompletní diskografie. Na pódium si přizvali hosty jako Hansiho Kürsche z Blind Guardian, Schmiera z formace Destruction a Jen Majuru ze seskupení Black Thunder Ladies. Poslední čtyři živá videa pochází z dalších vystoupení, přičemž "Set This World On Fire" a "All I Want" pořídili muzikanti letos na vizovickém festu Masters Of Rock.

Jak stojí na stránkách vampster.com, album "Strings To A Web" přinese tyto skladby: The Edge Of Darkness, Hunter & Prey, Into The Light, The Beggar's Last Dime, Empty Hollow, Strings To A Web, Fatal Grace, Connected, Empty Hollow (Reprise), Saviour Of The Dead, Hellgirl, Purified, Through Ages, Tomorrow Never Comes.

Tracklist limitované edice pak bude následujcí: Carved In Stone, Higher Than The Sky, Set This World On Fire, All I Want, Invisible Horizons, Lord Of The Flies, From The Cradle To The Grave, Prayers Of Steel, Suicide, Down, Soundchaser, Set This World On Fire, All I Want, Carved In Stone, Never Give Up.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY