The Herbaliser přijedou do Prahy v nové koncertní sestavě

07.11.2009 13:44 - Matěj Vaněček | foto: facebook interpreta

Herbaliser
© ninjatune.net
Stálice nezávislé londýnské scény, skupina The Herbaliser, která umě prolíná žánry jazzu a hip hopu, je dle posledních vyjádření v té nejlepší formě. Dokázat to českým hudebním fanouškům hodlá v nové koncertní sestavě již 17. listopadu v Lucerna Music Baru, kde její vystoupení začíná v již tradičních 21.00 hod.

Poprvé v dějinách kapely, kterou donedávna na živých, zejména DJsky laděných vystoupeních tvořila dvojice Ollie Teeba (elektronika) a Jake Wherry (kytara, basa), se představí zpěvačka Jessica Darling. Ta hostovala v několika skladbách již na loňské desce "Same As It Never Was", ale pevnou součástí formace se stala až při natáčení posledního alba "Session 2". To je prý snad možná i lepší deskou, než byl dvojvinyl "Session One“ z roku 2000, díky kterému se The Herbaliser dostali do širšího povědomí.

Po několika studiových a vysamplovaných plackách, tak přichází teprve jejich druhá deska založená na živých hudebnících, tentokráte doplněná i o již zmiňovanou zpěvačku Jessicu Darling. Některé z hudebníků, se kterými natáčeli, si The Herbaliser chtějí přivést i na pražský koncert.

Vstupenky za 400 Kč + poplatky je možno zakoupit v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal nebo v pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku. Na místě zaplatíte 500 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY