Black Rebel Motorcycle Club prozradili detaily k živáku

09.11.2009 09:47 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Black Rebel Motorcycle Club - Live
© facebook interpreta
Již v polovině září se Black Rebel Motorcycle Club nechali slyšet, že chystají kromě nového alba také koncertní balíček. Set CD a DVD pojmenovaný jednoduše "Live" se na pultech obchodů objeví již 16. listopadu.

Převážně černobílý materiál přinese na dvou DVD discích kromě klasického koncertního setu i zákulisní materiál. K dostání bude i čtrnáctiskladbové CD. Dodejme, že použitý záznam pochází z koncertů odehraných v Berlíně, Dublinu a Glasgow v roce 2007. Tato města muzikanti navštívili v rámci turné k desce "Baby 81".

Přípravy zmiňované novinky pokračují dobře. Jak informoval magazín NME, muzikanti z Black Rebel Motorcycle Club pracují ve studiích Station House v Hollywoodu. Na této páté nahrávce se poprvé podílí nový bubeník kapely Leah Shapiro a termín vydání se odhaduje na březen.

Tracklist koncertního setu vypadá takto: Berlin, Weapon Of Choice, Rise Or Fall, 666 Conducer, Ain't No Easy Way, Weight Of The World, Stop, All You Do Is Talk, Red Eyes And Tears, As Sure As the Sun, America X, Spread Your Love, Love Burns, Mercy, Dirty Old Town, Promise, Six Barrel Shotgun, Whatever Happened To My Rock And Roll (Punk Song), Fault Line, Took Out A Loan, The Show Is About To Begin, Heart And Soul.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY