Rihanna prozradila podrobnosti k nové desce

04.11.2009 11:44 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Rihanna - Rated R
© facebook interpreta
Vydání nové desky zpěvačky Rihanny se nezadržitelně blíží, proto se tato kráska z Barbadosu rozhodla prozradit další podrobnosti. Tentokrát představila obal a obsah nové placky.

Album "Rated R" by mělo vyjít 23. listopadu a uvádí ho balada "Russian Roulette". Deska nabídne třináct písní, mezi který fanoušci najdou i několik výborných kolaborací. Mezi hosty bude například will.i.am z kapely Black Eyed Peas, Young Jeezy nebo legendární Slash, který se do své kytary opře v písni "ROCKSTAR 101".

I když je prvním oficiálním singlem již zmiňovaná píseň "Russian Roulette", ke které bude mít 13. listopadu světovou premiéru i doprovodné video, naprosto nečekaně se o víkendu v televizi objevil videoklip ke skladbě "Wait Your Turn (Wait Is Ova)", která se tak stala tzv. nultým singlem.

Pro úplnost přinášíme tracklist desky "Rated R". Bude obsahovat tyto písně: Mad House, Wait Your Turn, Hard (feat. Young Jeezy), Stupid In Love, ROCKSTAR 101 (feat. Slash), Russian Roulette, Fire Bomb, Rude boy, Photographs (feat. will.i.am), G4L, Te Amo, Cold Case Love, The Last Song.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY