Iva Frühlingová se hlásí o slovo s novou kapelou NO PAN!C

28.10.2009 14:30 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

NO PAN!C - Doma nejlíp
© facebook interpreta
Zpěvačka Iva Frühlingová je známá díky své sólové dráze, nicméně v rámci svého hudebního vývoje míří do čela kapely. Je totiž jedním ze zakladatelů nové ambiciózní skupiny NO PAN!C, která 2. listopadu vstupuje na hudební scénu s debutem "Doma nejlíp".

Iva Frühlingová na desce zpívá česky. Čtrnáct písní, které album přináší, servíruje posluchačům se slovenským kytaristou a zpěvákem Peterem Boškou a českým bubeníkem a zpěvákem Václavem Polanským. S těmito muzikanty se seznámila při práci na předchozích projektech pro francouzskou popovou scénu.

Trio tvořící NO PAN!C má vydání svého eponymního díla ve vlastních rukou. Muzikanti a zpěvačka totiž nechtěli, aby do procesu zasáhla velká nahrávací společnost. První ochutnávkou se stala skladba "Neřeším" a do vybraných českých rádií má namířeno v nejbližších dnech. Dodejme, že album "Doma nejlíp" bude stát 249 Kč. Ukázky alba najdete tady.

Tracklist alba "Doma nejlíp" vypadá takto: Neřeším, Den pro ženy, Doma nejlíp, Imunita, Kabelky, 1980, Sex obě, S každou chvílí, Tvoje věc, Tváře, Kam ten spěch, Sněhulák, Ve víně, Zbořenej sen.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY