Metallica chystá živák z Francie

20.10.2009 16:40 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Metallica - Francais Pour Une Nuit
© facebook interpreta
Americká metalová ikona Metallica vystoupila 7. července v Arenes de Nimes, historickém římském amfiteátru ve Francii. A jelikož si toto unikátní místo zasloužilo zdokumentovat, vychází obrazový záznam 23. listopadu pod názvem "Francais Pour Une Nuit" (v angličtině "French For One Night").

Vzniklý záznam přinese kromě samotné show i rozhovory s kapelou a vedle dalšího materiálu také pět videoklipů natočených fanoušky. Členové skupiny ještě dodávají, že nejen záznam pochází z Francie, ale i veškeré potřebné vybavení, které bylo při natáčení použito, je odsud. Dokonce i grafický přebal desky dostal na starost francouzský designérský tým. Pouze fotografie pořídil britský fotograf Ross Halfin. Trailer najdete zde.

Chystané DVD Metallicy bude k dostání jen ve francouzských obchodech, na webu formace a na příslušných stránkách nahrávací společnosti. Fanoušci budou moct vybírat ze tří formátů - standardního DVD v digipaku s šestnáctistránkovým bookletem, Blu-Ray disku ve stejném balení a dostupná bude i luxusní limitovaná edice, jež přinese DVD a vedle dalšího také tričko a pět exkluzivních fotografií.

Tracklist živáku "Francais Pour Une Nuit" vypadá takto: Blackened, Creeping Death, Fuel, Harvester Of Sorrow, Fade To Black, Broken, Beat & Scarred, Cyanide, Sad But True, One, All Nightmare Long, The Day That Never Comes, Master Of Puppets, Dyers Eve, Nothing Else Matters, Enter Sandman, Stone Cold Crazy, Motorbreath, Seek & Destroy.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY