Škwor pokřtí výběrovku v Retru

13.10.2009 17:21 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Škwor
© facebook interpreta
Tuzemská rocková formace Škwor stále oslavuje své desetileté výročí na hudební scéně a při té příležitosti vydává kolekci toho nejlepšího "Sečteno a podtrženo". Album navíc již 14. října pokřtí na koncertu v pražském klubu Retro, kde se bude také exkluzivně prodávat. Poté mají muzikanti v plánu společné turné se skupinou Harlej.

Na slavnostním křtu se objeví také řada speciálních hostů, kteří ke kapele Škwor a k její minulosti neodmyslitelně patří. Na večírku by tak neměl chybět ani Aleš Brichta, který produkoval první album formace, již zmiňovaní Harlej, Arakain a také členové Kabátů. Právě na jejich turné oslavenci hostovali v době vydání přelomového alba "Vyvolenej". Kromě vší parády obdrží hlavní hvězda večera také zlatou desku za prodej předchozí nahrávky "5".

Zmiňovaný výběr toho nejlepšího je historicky vůbec první bestofkou Škwor. CD bude obsahovat největší hity, jejichž výběr výrazně ovlivnili fanoušci prostřednictvím webové stránky kapely. Až na pár výjimek dali muzikanti všem skladbám nový zvukový kabát. Navíc přidali nový song "Tak to jsme my!", jenž je současně pilotním singlem kompilace. Pro náročné fanoušky je připravena speciální limitovaná edice, obohacená o bonusy a výpravný booklet.

Tracklist klasické verze CD "Sečteno a podtrženo" bude následující: Mý slzy neuvidíš, Stín, Pohledy studený, Střepy, Sraž nás na kolena (Shout), Nebuď debil, Buď se mnou, Splín, Může se stát, Utíkám, Celebrity, Křídla, Vyvolenej, Bohém, Sympaťák, Vzácnej je nám, Amerika, Vizitka, Tak to jsme my!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY