Beatfest letos nabídne underground i bigbít

16.10.2009 16:41 - Lukáš Benda | foto: facebook interpreta

The Plastic People Of The Universe
© Daniel Hlaváč / musicserver.cz
Dvacet let od pádu komunismu je důvodem k velkolepé oslavě, která se chystá na neděli 8. listopadu do Velkého sálu Lucerny. "Pro komunisty byl bigbít něčím, co museli za každou cenu zašlapávat do země. Své by o tom mohli vyprávět muzikanti, kteří na Beat Festu vystoupí," uvedl k letošnímu ročníku Beatfestu jeho organizátor - rockové Rádio Beat.

Letošní line-up festivalu však netvoří pouze bigbít, ale zastoupeni jsou i stvořitelé tuzemského undergroundu - The Plastic People Of The Universe. Během Beatfestu zahrají i Jasná Páka, svůj projekt představí Michal Pavlíček a zazní i folkoví písničkáři - Vlasta Třešňák nebo Vláďa Merta, který vystoupí s Mišíkovými ETC. Symbolickou tečkou za letošním Beatfestem pak budou Veteráni studené války.

Vstupenky lze v předprodejní síti Ticketstream pořídit za 390 Kč. Mimo klasických předprodejů jsou k dostání také každý všední den na recepci Rádia Beat, kde se prodávají za 370 Kč. Přímo u zdroje navíc máte možnost společně s lístky zakoupit za speciální cenu i hudební nosič Veteránů studené války.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY