Na výsluní se vrací Samantha Fox

28.09.2009 17:09 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Samantha Fox
© beatportal.com
Samantha Fox, jeden z největších sexuálních symbolů osmdesátých let, se opět vrací do hudebního šoubyznysu. Její comebackový singl začíná útočit nejen na britské kluby.

Samantě Fox v návratu pomáhá kanadský producent Marc Mysterio, který se postaral i o její nový singl, skladbu s názvem "Tomorrow". Ta je prozatím dostupná pouze jako placený download, ale první ohlasy jsou více než pozitivní. Ke skladbě existuje prozatím desítka remixů a velkou podporu má i v britských rádiích.

"Vždy jsem milovala taneční hudbu a Marc mě svými DJskými sety přímo očaroval. Měla jsem pro svůj comeback několik nabídek, ale pro mě byl Marc jasnou volnou. Už nyní oba víme, že nezůstane u jednoho společného singlu," uvádí na adresu producenta sama zpěvačka, která svoji největší slávu zažila v druhé polovině osmdesátých let.

Dnes třiačtyřicetiletou Samanthu v nejbližších dnech čeká natáčení klipu k písni v Kanadě a následně práce s Marcem Mysteriem na dalších písních. Jak v rozhovoru pro britská média dodala, ráda by se společně s Marcem pustila také do remixování písní pro jiné interprety.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY