Zakládající členky Sugababes zvažují návrat

26.09.2009 11:17 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Sugababes - původní
© Universal Music
Britská dívčí kapela Sugababes zažila v posledních dnech pěkné turbulence ve svých řadách, kdy místo před časem ohlášené Amelle Berrabah trojici nakonec opustila poslední zakládající členka Keisha Buchanan, kterou nahradila Jade Ewen. Díky tomu se původní členky začínají vážně zabývat comebackem.

Jako první s tímto nápadem na veřejnost přišla Mutya Buena, která v britských médiích tento týden představila svůj nový singl "Fallin", který dala dohromady s britským producentem Agentem X. Mutya v britské televizi GMTV uvedla, že v jejích očích Sugababes odchodem Keishi už vlastně neexistují.

Potvrdila také, že je s původními členkami Keishou a Siobhan Donaghy v kontaktu a vážně společně uvažují o návratu jako Sugagabes 1.0. Dle jejích slov v následujících dnech chtějí dámy dořešit, do jaké míry je tento comeback reálný, a hlavně zda by o jejich návrat měli zájem fanoušci.

Z jiných zdrojů mezitím přichází informace o nemilosrdné šikaně, které byla Keisha několik posledních měsíců ze strany ostatních členek aktuálního složení Sugababes vystavena. Některé britské plátky dokonce otiskly fotky utrápené a plačící Keishi Buchanan před nebo po společných vystoupeních.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY