V Akropoli zahraje superskupina I.M.F.'s

24.09.2009 10:15 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

I.M.F.'s
© facebook interpreta
Koncertní série Prague Internatioanl Bluenight chystá v pražské Akropoli na poslední zářijový týden opravdovou muzikantskou lahůdku. Dne 24. září v něm zahraje projekt I.M.F.'s, který nese po všech stránkách oprávněně status superskupiny.

Sešla se v něm totiž doopravdy zvučná jména: zpěvák Bernard Fowler, který dal celý projekt dohromady, se v roli hostujícího vokalisty objevil na více než třiceti albech - za nejznámější jmenujme například všechna alba samotných Rolling Stones od roku 1989 (se zpěvákem Mickem Jaggerem pojí Fowlera velké přátelství).

Také "druhý muž" kapely I.M.F.'s, kytarista Steve Salas s Jaggerem spolupracoval. A nejen s ním, virtuózní hráč na kytaru indiánského původu se objevil i po boku Roda Stewarta a samotného otce funkové hudby George Clintona a v současné době působí coby jeden z nejvyhledávanějších studiových hráčů.

Sestavu na evropském turné doplní baskytarista Jara Harris, multiinstrumentalista, který je nejvíc vytížený ve svém vlastním projektu Slapbak, a jeden z nejzajímavějších rockových bubeníků první poloviny devadesátých let Dave Abbruzzesse, jenž nahrál dvě zásadní alba s dnes již legendárními rockery Pearl Jam. I.M.F.'s by měli svým virtuózním přístupem potěšit zvláště hudebníky, ale i ostatní konzumenti kvalitní muziky by si měli přijít na své.

Vstupenky zakoupíte v předprodeji sítě Ticketpro či přímo v Paláci Akropolis za 350 Kč. Na místě zaplatíte 400 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY