Boney M a Bobby Farrell vystoupí v Kulturním Centru Vltavská

09.09.2009 11:44 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Boney M flyer
© facebook interpreta
Rovnou ve velkém stylu zahájí svou činnosti nově otevřené prostory pražského Kulturního Centra Vltavská - 18. září sem totiž přijede černošské seskupení Boney M, v čele se svým původním zpěvákem a tanečníkem Bobbym Farrellem. Ten večer se ještě slova ujme Těžkej Pokondr a roli pomyslného předskokana dostane na starost DJ Miloš Skalka.

Boney M slavili velký úspěch v sedmdesátých a osmdesátých letech. Seskupení dal původně dohromady německý producent Frank Farian a po rozpadu kapely ji znovu obnovil právě Bobby Farrell, který je jediným původním členem. V Praze předvedou své slavné hity jako "Rivers Of Babylon", "Rasputin" a "Belfast", a to ve složení Edna Proctor, Maureen Pengel, Jacqueline Jonkers a Bobby Farrell. Těžkej Pokondr svůj set pojme rovněž trochu vzpomínkově. Miloš Pokorný a Roman Ondráček zaloví ve svém bohatém repertoáru a předvedou největší hity své dvanáctileté kariéry.

Program o třech chodech začíná v půl deváté večer. Vstupenky je možno zakoupit v předprodejní síti Ticketpro za 599 Kč. Jeden lístek platí pro dvě osoby.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY