Jako další předkapela před VNV Nation vystoupí Solar Fake

03.09.2009 08:50 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

VNV Nation flyer
© facebook interpreta
Roku 2007 se Sven Friedrich, zpěvák gotické skupiny Zeraphine a člen známých gothmetalistů Dreadful Shadows, rozhodl pustit se na sólovou dráhu s projektem Solar Fake. A ten není jen projektem studiovým - Svena můžete zastihnout také na pódiu spolu s klávesistou, a videoprojekcí. Se svou show zavítá i do naší země, konkrétně do Lucerna Music Baru, kde vystoupí 14. září jako jedna z předkapel pro legendární VNV Nation. Jako druhá předkapela zahrají němečtí Rotersand.

V hudbě Solar Fake se pulzující sekvencery, živé beaty a místy až divoký a agresivní zpěv setkávají se silnými melodiemi a melancholickými pasážemi. Sven se rozhodně nechce vázat jen na jeden určitý styl: "Mám rád příliš mnoho hudebních žánrů na to, abych se omezil jen na jeden. Mám za to, že když smísíte různé prvky a styly, vaše album pak zní pestřeji a zajímavěji," říká

Vstupenky jsou k zakoupení v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 250 Kč + poplatky nebo v pokladně Lucerna Music Baru bez poplatků, na místě v den koncertu za 350 Kč. Klub bude otevřen od 20.00 hod.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY