Kings Of Leon připravují DVD a album plné remixů

31.08.2009 17:15 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Kings Of Leon
© myspace.com/kingsofleon
Američtí Kings Of Leon mají sice plné ruce práce s probíhajícím turné k poslední desce "Only By Night", ale i tak si najdou čas spřádat plány do budoucna. Na podzim se muzikanti chystají na několik projektů a pak se zaměří na přípravy nové řadovky. Už teď ale mají v rukávu na deset dobrých nápadů.

K projektům se řadí plánované živé DVD a remixové album. Obě nadílky mají vyjít v následujících měsících. Materiál, který se má objevit na DVD disku, pochází z červencového vystoupení kapely, kdy muzikanti odehráli i pár raritních kousků. Nadílka remixů je ale o něco pestřejší. Pracovali na nich totiž slavní interpreti, jako Justin Timberlake, Mark Ronson, Pharrell Williams či Linkin Park.

Nápad vydat remixové album přišel poté, co se Kings Of Leon dozvěděli, že právě Mark Ronson a Linkin Park některé z jejich songů už zremixovali, ale bez vědomí autorů. Bubeník Nathan Followill k tomu řekl: "Je úžasně slyšet naše vlastní skladby v podání těchto lidí, kteří překypují kreativitou. Několikrát se dokonce stalo, že jsem si tu písničku musel dvakrát nebo třikrát poslechnout a až pak jsem zjistil, že je to naše dílo."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY