Vyhrajte lupeny na Carla Coxe

20.08.2009 07:30 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Prague
© facebook interpreta
Jak jsme již informovali, do Prahy se tento pátek opět vrací legendární DJ Carl Cox. A musicserver.cz tam několik čtenářů dostane zadarmo.

Akce s názvem Prague "Summer" Sessions se uskuteční 21. srpna na pražském Výstavišti, a to v prostorách Incheba Arény. Na dvou hudebních scénách se během odpoledne a večera představí celkem jedenáct DJů, a to jak na venkovní scéně, tak i uvnitř haly. Kromě Carla Coxe, který většinu tohoto léta opět tráví hraním na Ibize, se návštěvníci mohou těšit na populárního Holanďana Marca V, který přijede představit své aktuální album "Propaganda Part I", dále jeho holandského kolegu Matthewa Dekaye, německého producenta Jeroma Isma-Ae, ale i na domácí DJskou špičku.

Vstupenky na Prague "Summer" Sessions jsou v prodeji exkluzivně v síti Ticketpro za cenu 777 Kč. Kdo však chce několik stovek za lupeny ušetřit, může se zapojit do naší bleskové soutěže, ve které rozdáme dvakrát dva lupeny a třetímu výherci pošleme nové album Marca V "Propaganda Part I". Stačí nám během dneška napsat, odkud Carl Cox pochází, a mít štěstí při losování. Výherce budeme kontaktovat v pátek ráno a ceny předáme osobně v místě konání akce.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY