Bubeník Plexis bil na Antifestu za Exploited

12.08.2009 16:38 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

Martin Švec
© plexis.ic.cz
Píseň "You're Fucking Bastard" si na Antifestu, který se konal před týdnem v pevnosti Josefov ve východních Čechách, zahrál s legendárními punkáči The Exploited Martin Švec, bubeník pražské punkové party Plexis a zároveň crossoverové formace Egotrip.

Nápad odbubnovat skotským legendám nějaký song se urodil před dvěma lety na Doupov Mysteria festu. "Wattiemu se líbilo, jak bubnuju, tak jsme si s kolegou Jirkou Fojtíkem z Egotripu, který dělá Exploited v Česku promotéra, řekli, že to zkusíme nějak domluvit," vzpomíná Švec, pro kterého jsou Exploited jedna z pěti nejdůležitějších punkových kapel. "Dopadlo to celkem dobře," tvrdí o svém výkonu Švec. "Původně jsem měl hrát "Beat The Bastards", tu mám nejradši. Že budu hrát "You're Fucking Bastard", jsem se dozvěděl necelých dvacet čtyři hodin před vystoupením Exploited, neměl jsem možnost si to zahrát předem," vysvětluje a dodává: "Do konce života na tenhle zážitek nezapomenu."

Jak to Martinu Švecovi za bicími u Exploited šlo, se můžete podívat i na videu pod článkem, které natočil výše zmíněný zpěvák Egotrip Jiří Fojtík.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY