Backstreet Boys dali do novinky to nejlepší

30.07.2009 13:29 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Backstreet Boys
© backstreetboys.com
Dlouho očekávaná deska Backstreet Boys je k posluchačům zase o krok blíž - novinka pojmenovaná "This Is Us" má vyjít 5. října. Pilotním singlem se stal kousek "Straight Through My Heart" a je ke slyšení i na MySpace.com profilu kapely.

V pořadí devátá studiovka formace bude obsahovat jedenáct nových skladeb včetně pilotní ochutnávky a čerstvě pojmenovaných písní "Bigger", "Bye Bye Love" a "She's A Dream". Do skládání i produkce přispěli členové skupiny Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell a AJ McLean. Připojil se k nim i Max Martin, který má na svědomí velké hity formace. Z dalších umělců oslovil slavný boyband i jména, jako jsou T-Pain, RedOne, Soulshock & Karlin a Claude Kelly. Backstreet Boys do novinky vkládají velké naděje a podle Jima Jonsina, který produkoval pět nových skladeb, ze sebe zpěváci vydali maximum a při přípravách cítili stejné nadšení, jako když pracovali na svém eponymním debutu.

Působení kapely na hudební scéně okomentoval Howie Dorough: "Myslím, že jsme jedna z těch skupin, která tu bude dlouho. Dokud ji lidé budou chtít poslouchat a bude mít své fanoušky, budeme náš rychlík schopni ukočírovat. Ať už budeme nahoře, nebo dole, zůstaneme až do konce."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY