Whitney Houston prozradila vše o comebackové desce

22.07.2009 12:02 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Whitney Houston - I Look To You
© facebook interpreta
Rádia se již pomaličku připravují na comebackový singl Whitney Houston, a proto se tato zpěvačka rozhodla právě nyní prozradit podrobnosti toho, čím nás v září překvapí.

Whitney lze z rádií slyšet již díky promo singlu k nové desce, kterým se stala skladba "Didn’t Know My Own Strength". Prvním oficiálním singlem, který bude mít i prodejnou formu a doprovodné video, bude ale až píseň "Million Dollar Bill", kterou pro zpěvačku napsala Alicia Keys a produkoval ji americký producent a rapper Swiss Beatz. Světovou premiéru by měl mít singl v úterý 28. července. Kromě výše uvedených dvou písní přinese nová placka Whitney Houston, která byla pojmenována "I Look To You", dalších devět skladeb. V roli skladatelů či producentů se na ní dále podílí například David Foster, Diane Warren nebo Akon.

Přinášíme i potvrzený tracklist. Vypadat bude takto: Million Dollar Bill, Nothin’ But Love, Call You Tonight, I Look To You, Like I Never Left (feat. Akon), A Song For You, I Didn’t Know My Own Strength, Worth It, For The Lovers, I Got You, Salute.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY