Ozzy Osbourne přemýšlí nad výměnou Zakka Wyldea

15.07.2009 10:50 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Ozzy Osbourne, Zakk Wylde
© daylife.com
Metalový taťka Ozzy Osbourne se svěřil médiím, že uvažuje nad změnou kytaristy. Jak stojí na stránkách magazínu Rolling Stone, zpěvák by chtěl Zakka Wyldea vyměnit za někoho nového. V rozhovovoru pro časopis Classic Rock padlo jméno kytaristy Johna 5, který nyní spolupracuje s Robem Zombie.

"Chtěl bych vyzkoušet nového kytaristu a každý mi říkal, ať oslovím Johnnyho. Zkusil sem to s ním jednou, ale velké šance jsem mu nedával. Uvidíme, zatím nevím. Zakka Wyldea se vzdát nechci, ale on má už svou vlastní kapelu a mě samotnému přišlo, že moje hudba zní tak trochu jako Black Label Society. Mám prostě pocit, že potřebuji změnu," řekl Ozzy Osbourne.

Rocker dále dodal, že již začal s přípravami nové nahrávky. Do nástupce dva roky starého počinu "Black Rain" se pustil společně s producentem Kevinem Churkem. Fanoušky Zakka Wyldea jistě potěší, že kytarista už do několika nových skladeb přispěl a podle zprávy na jeho Twitteru by nový materiál mohl být hotový už v září. Oproti tomu však zatím není jisté, zda-li bývalý frontman Black Sabbath něco z jeho nápadů použije. Dodejme že Ozzy Osbourne kvůli rozdělané novince odřekl i účast na letošním ročníku festivalu Ozzfest.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY