Stáhněte si poslední album Modrých hor

08.07.2009 05:00 - Radek Londin | foto: facebook interpreta

Modré hory - Dobré slohy 2
© facebook interpreta
Pokud je ještě neznáte, máte stále čas na seznámení. Dvojice rapperů Bene (Peťo Tázok) a Lyrik (ex-JSS) uzavírá horskou etapu mixtapem "Dobré slohy 2" obsahujícím zbrusu nové skladby, remixy, refixy, stejně jako kopu rarit a raných nahrávek. Je mezi nimi i úplně první demo věci "Nautilus", kterou to všechno začalo.

Mixtape vás provede tunelem i válečnými zónami a kromě Bena a Lyrika se představí také nová postavička, která slyší na jméno René Gát - posluchači si budou moci "přečíst" dva listy, které píše z ciziny, konkrétně list č. 3 a č. 12. Celý příběh poznáte na desce, jíž René v těchto dnech připravuje. Dobré slohy spolutvořili svými beaty producenti Peko, Karaoke Tundra, Spank, Paulie Garand a další. Marián Jaslovský donahrával nástroje a zvukové efekty.

Modré hory vydali loni svůj jediný fyzický nosič, a to eponymní debut. Dalšími počiny je první díl mixtape "Dobré slohy" a digitální EP "Posledný román pre mužov". Všechny jsou v prodeji na stránkách vydavatelství Slnkorecords. Budoucí projekt zúčastněných person by se měl jmenovat Gastro LaB.

Album zdarma stahujte zde. Stačí se zaregistrovat a pak následovat odkaz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY