Clarinet Factory s hosty rozehrají zatopený lom

19.06.2009 14:24 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Clarinet Factory
© facebook interpreta
Již podeváté připravili členové Clarinet Factory a performer Jakub Fabel do prostoru zatopeného lomu nedaleko středočeské obce Nečín unikátní hudebně-výtvarnou akci nazvanou Ozvěny z kamene. Letošní setkání proběhne v pátek 19. června od 20.00 hod. "Návštěvníci mohou očekávat hudbu někde na pomezí mezi klasikou, jazzem, minimalismem, etnickou hudbou i new age," prozradil Jindřich Pavliš z Clarinet Factory.

Akce se uskuteční opět po roce uprostřed přírody pod širou oblohou a nabídne vystoupení Epoque Quartet, smyčcového kvarteta proslulého řáděním v jazzových rytmech, společný koncert Clarinet Factory a perkusionisty Alana Vitouše se žhavými novinkami i osvědčenými nečínskými hity, skalní projekce Jindry Trapla a ohňové efekty Jakuba Fabela a Ondřeje Beránka.

Obec Nečín je cca 65 kilometrů od Prahy, lom pak deset minut pěšky od náměstí. Pořadatelé doporučují vlastní spacák (na místě je možné přespat), baterku, deku na sezení, pití a samozřejmě jídlo. Akce se koná za každého počasí a je zcela zdarma. Kdo by nestihl Ozvěny z kamene pod širým nebem, má šanci ještě 26. června v pražském Divadle Archa.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY