Dobrá hudba na netu zdarma a legálně (27)

15.01.2001 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Seriál Dobrá hudba na netu zdarma a legálně nám v několika minulých týdnech mírně stagnoval, ale dnes je tu opět nové pokračování, které vám přinese zajímavé odkazy na hudbu zadarmo. Tak vzhůru do toho!

Radiohead-Kid A
© facebook interpreta
Radiohead všechny překvapili svým posledním albem "Kid A", které se nese ve zcela jiném duchu než jejich melancholické kytarové písničky, kterými se proslavili. I tak se ovšem nové album (alespoň v prvních týdnech) skvěle prodávalo a dostalo kapelu na vrcholy žebříčků. Bohužel jsme si je zatím nemohli u nás vychutnat naživo, ale snad vás potěší alespoň možnost stáhnout si jednu písničku z "Kid A", která byla živě nahrána koncem minulého roku. Jedná se o sedmiminutový zýznam "National Anthem" a zjistíte, že je to vskutku nadupaná věc. Stahovat můžete třeba odtud.

Obal Monkey Business
© facebook interpreta
Monkey Business se za krátkou dobu svého trvání stihli stát jednou z nejlepších koncertních atrakcí naší republiky a což může těšit zvláště nás na MusicServeru, jsou značně aktivní i na internetu. Na svém oficiálním webu totiž kromě novinek a podobně nabízejí ke stažení různá dema svých nahrávek. Najdete tam jak písničky, které se nevešly na debut ("Millionaire", "Now I'm Here") či připravované věci na nové album ("Blue Umbrella"). Jedná se sice jen o nepříliš kvalitní realaudiové soubory ke stažení, ale aspoň něco, ne? Stahovat můžete odtud.

A Perfect Circle
© facebook interpreta
Následující skladba vás potěší, i když jste fanoušky Massive Attack nebo A Perfect Circle. Právě Massive Attack si totiž odskočili od nahrávání své nové desky a pro kapelu udělali remix jejich písničky "3 Libras". Spolupráce dopadla mimořádně dobře a pokud se chcete ponořit do hypnotických rytmů, stahujte tady.

A samozřejmě, pokud to snad nevíte, přes sedm stovek legálních skladeb si můžete stáhnout přímo od nás z MusicServeru. Stačí kliknou tady.

Víte, kde se dají sehnat dobré a legální nahrávky v mp3 či jiných formátech nebo kde je k mání skvělý koncert či videoklip nebo...? Napište nám!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY