Červnový report má na obálce Mobyho

04.06.2009 14:30 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Report 06/09
© facebook interpreta
NA TITULCE MOBY, UVNITŘ VŠE O FESTIVALECH, ROZHOVOR S THE CHARLATANS ČI PLACEBO, TÉMA ROCK A MOTORKY, REPORT MONKEY BUSINESS V LONDÝNĚ A SERIÁL METALOMÁNIE. PŘÍLOHOU JSOU KOMPILACE SOUNDCZECH A ROCKOVÉ COVERY HITŮ VOSKOVCE A WERICHA.

Z obsahu:

Moby
Moby je jednou z nejdéle fungujících osobností elektronické scény. Milovníci jeho raných singlů označují jeho poslední desky za výprodej, ale kupují si je davy. Co na něm lidi vidí a co na sobě vidí on sám? Cover story k příležitosti nového alba a vystoupení na Sázavafestu připravila Jana Kománková.

Anastacia
Americká diva oslavila čtyřicítku, přesto zůstává idolem mladého publika. Jak to dělá a kam směřuje teď? Vše o Anastacii, která se chystá do Prahy, se dočtete v profilové článku.

The Charlatans
Pražská návštěva Charlatans umožnila příjemné zjištění. I když by to před dvaceti lety nikdo nehádal, někdejší přidrzlí mladíčci dokázali zůstat zajímavou kapelou plnou energie. Tim Burgess se pro Report rozpovídal i o osobních a bolestných tématech.

Placebo
Nová deska Placebo "Battle For The Sun" je pokračováním v nastoupené dráze: žádné velké změny, snad jen více energie a vervy. Jak to klape s novým bubeníkem a čeho se dočkáme na koncertě v rámci červencového festivalu Rock For People, jsme zjišťovali od basáka Stefana Olsdala.

Rock a motorky
Rock a motorky k sobě patří jako trsátko ke kytaře. Nezměnila to vražda návštěvníka festivalu v Altamontu v roce 1969 členy Hell's Angels a nezmění to ani úmrtí hudebníků na oplechovaných miláčcích v Česku a v zahraničí. O vztahu k rychlým kolům promluvili např. Michal Dvořák nebo Vašek Bláha.

Fred Durst
Po několikaletém mlčení si frontman Limp Bizkit bere zase slovo a chce promlouvat k masám fanoušků na stadionech a halách. Připraveno je turné, nový materiál a kdovíco ještě. Příběh Freda Dursta sepsal Dušan Kütner.

LIVE: Beyoncé, Jean-Michel Jarre, Tina Turner, Deep Purple, Trail Of Dead, WWW
ROZHOVORY: The Charlatans, Schodiště, Placebo, Bloc Party, Dan Bárta, Airfare
REPORT: Monkey Business a Jimi Tenor v Londýně
TÉMA: Rock a motorky
BUBÁK: Fred Durst
SMRT: Bruno Adams
NA CESTÁCH: Drážďany, Makedonie
UCHO: Klára Vytisková
SLOUPKY: Honza Křížek, D.A.Rodriguez, Roman Lipčík, Ondřej Bezr, Jan "Visací" Haubert, Jana Kománková, Ema Brabcová, Honza Homola, Simon Ruffskank
7x SOUTĚŽ o nejnovější CD, DVD a o hudební telefony
Recenze CD, DVD, PC her, knih, webů, filmové premiéry, hudební TV tipy, clubbing, drogová poradna, fotoreport, technologie, MP3 paráda, multimédia, bazar
KOMPLETNÍ PŘEHLED FESTIVALŮ

CD přílohy:

SOUNDCZECH 22
Už po dvaadvacáté vám REPORT přináší kompilaci čerstvých českých hitů včetně dosud nevydaných skladeb a remixů.

AIRFARE, WOHNOUT, UDG, MICHAL PAVLÍČEK, ARAKAIN, VILÉM ČOK & BY PASS, SUPPORT LESBIENS, NAVIGATORS, DIE ALTEN MASCHINEN, 2WINGS, NEGATIVE FACE, XIII. STOLETÍ, BAYER, HENRY D, ALICE SPRINGS BLUES BAND, MONKEY BUSINESS feat. GLENN HUGHES, DAN BÁRTA.

HUDBA STOPROCENTNÍCH MUŽŮ
Tucet metalových & HC coververzí šlágrů Voskovce a Wericha v podání POST-IT, X CORE, COCOTTE MINUTE, ATARI TERROR, DARK GAMBALLE a dalších!

Akce: Dvě vstupenky na Sázavafest pro každého předplatitele!

NEJČTENĚJŠÍ HUDEBNÍ ČASOPIS + 2 CD ZDARMA.

Více info a ukázky z CD na www.ireport.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY