Festival Mighty Sounds láká na Rocksteady Explosion a Buzzcocks

03.06.2009 09:14 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Mighty Sounds Festival
© facebook interpreta
Festivalová sezóna se kvapem blíží a pořadatelé nabízí posluchačům laskominy všeho druhu. Podobně je tomu i u nadcházejícího ročníku festu Mighty Sounds. Ten se bude konat u jihočeské vesničky Olší u Tábora ve dnech od 17. do 19. července a pro návštěvníky chystá bohatý, nejen hudební program. Hlavními hudebními headlinery jsou letos jamajské legendy Rocksteady Explosion a britští Buzzcocks.

Na sedmi scénách se předvede skoro sto padesát kapel a zhruba stovka DJs. Z nehudební zábavy je připraveno velké množství divadel a pestrá škála vystupujících nebo workshopů. I když je festival Mighty Sounds zaměřený převážně na ska, už od počátků jsou součástí programu i formace a interpreti například punk-rockového, hardcoreového a třeba i reggae ražení. Tři DJské scény jsou pak natočené na drum'n' bass, breakbeat a jungle. Krom zmiňovaných hlavních hvězd vystoupí také kanadští matadoři No Means No, Backyard Babies nebo The Aggrolites. Kompletní seznam všech účinkujících včetně další informací najdete na oficiálních stránkách festivalu.

Vstupenky jsou k dostání v prodejních sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal a samozřejmě na webu festivalu. Cena lístku je do konce června 630 Kč, od 1. do 16.července pak za 680Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY