Podívejte se na "The World We Live In" The Killers

31.05.2009 14:00 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

The Killers - The World We Live In
© facebook interpreta
Už v pořadí třetí ochutnávku vydala americká rocková formace The Killers ke svému poslednímu albu "Day & Age". Nyní se jedná o skladbu "The World We Live In", která se jako singl dostala do obchodů v první polovině května. Muzikanti k ní natočili i videoklip. Natáčení probíhalo v dubnu v kanadském Banffu a premiéra snímku se konala současně s vydáním singlu.

Samotnou studiovku "Day & Age" produkoval Stuart Price, jenž spolupracoval také třeba s Madonnou, Missy Elliott a Gwen Stefani. Pilotním singlem se stal kousek "Human" a v rádiích rotoval už koncem září minulého roku. V listopadu následně vyšel "Spaceman". Produkce klipu k první ze zmiňovaných skladeb se ujal Daniel Drysdale a druhý snímek měl pod palcem Ray Tintori, jehož služeb využili i Chairlift nebo The Cool Kids. Podle posledních zpráv se čtvrtým singlem stane píseň "A Dustland Fairytale" a do éteru má namířeno na přelomu června a července.

Videoklip ke skladbě "The World We Live In" The Killers si můžete stáhnout zde a nebo můžete využít přímého linku na YouTube.com:



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY