The Rasmus přijedou na Open Air Musicfest Přeštěnice

16.05.2009 08:45 - Eva Samšuková | foto: facebook interpreta

The Rasmus
© therasmus.de
Finští rockoví mágové The Rasmus se v létě vrátí do České republiky. Svým koncertem obohatí program jihočeského festivalu Open Air Musicfest Přeštěnice. Ten se letos odehraje ve dnech 9. - 11. července na přeštěnických loukách poblíž města Milevsko již po deváté.

Po loňském vydání zatím posledního alba "Black Roses" se jedna z nejúspěšnějších finských kapel The Rasmus vydala na turné. V jeho rámci zavítala do České republiky již v únoru, kdy téměř vyprodala pražskou Sportovní halu Folimanka. Své oblíbené hity jako známý song "In The Shadows" nebo novější singl "Justify" si tak pevná fanouškovská základna v Česku může naživo poslechnout opět v létě.

Multižánrový festival Open Air Musicfest Přeštěnice vypustí letos na svá pódia nejen stálice české hudební scény jako skupiny Wohnout, Chinaski nebo Divokej Bill, ale přiveze i zahraniční interprety. Mezi ně budou patřit třeba rockoví Jerx z Německa nebo italská metalová formace Godyva. Vstupenky na festival můžete zakoupit za 790 Kč ve všech tradičních prodejních sítích.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY