Na Džbáně bude opět večírek Tří sester

11.05.2009 07:42 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

Tři sestry
© barvyleta.cz
Pražské koupaliště Džbán se o nadcházejícím víkendu zahalí do festivalových barev - svých čtyřiadvacet let zde oslaví Tři sestry. A nebudou u toho chybět ani četní kolegové z branže a duch vloni tragicky zemřelého Františka Sahuly.

Během dvou víkendových dní se na pódiu vystřídá dvacítka kapel. Festival zahájí v pátek po jedné odpolední formace Kohout plaší smrt a do desáté hodiny večerní hodiny pak vystoupí například Apple Juice, Fast Food Orchestra nebo Volant. Vrchol dne patří dvěma z nejstarších českých punkových kapel - Visacímu zámku a Plexis. Hoškova banda během svého setu pokřtí výběr svých největších hitů. V sobotním rozpisu kapel lze najít jména jako Totální nasazení či E!E a o závěr dne se pak postarají pořádající Tři sestry, při jejichž vystoupení dojde na několik hostů - mimo jiné Fanánek zazpívá se Syny výčepu, kterým ještě vloni zkraje roku šéfoval František Sahula.

Vstupenky na džbánský open air jsou v předprodeji v síti Ticketstream, dvoudenní permanentka vyjde na 370 Kč (plus servisní poplatky). Lístky koupíte také v hospodách Na staré Kovárně, Na staré Cihelně, Na staré Sokolovně a v baru Železná Sparta. V prodeji jsou také vstupenky jednodenní za 190 Kč na pátek a necelé dvě stovky na sobotu (bez poplatků). Aby toho nebylo málo, tak v neděli na zahrádce hostince Na staré Sokolovně bude hrát zdarma od čtvrté odpolední až do nevidím znojemský pornofolkový bard Záviš.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY