WWW roztančí sekyry v Roxy

04.05.2009 08:57 - Lukáš Benda | foto: facebook interpreta

WWW - Tanec sekyr flyer
© Bigg Boss
S několikaměsíčním zpožděním vyšlo koncem dubna u labelu Bigg Boss druhé řadové album kultovní avantgardní formace WWW "Tanec sekyr". Sifon se rozhodl neponechat nic náhodě a na 12. května naplánoval křest novinky, který proběhne v pražském klubu Roxy. Fanoušci se v úterý dočkají dokonce hned dvou křtů, kromě wéček se totiž na pódiu objeví i Peťo Tázok a Karaoke Tundra, kteří předvedou svou novou desku "Album".

Pro pražský koncert připravili WWW v podobě, která se již nikdy nebude opakovat. Během koncertu zazní všechny skladby z "Tance sekyr", návštěvníci navíc nebudou ochuzeni ani o tracky z dnes již kultovního "Neurobeatu". V samém úvodu představení se objeví duo zástupců Bigg Boss Vladimir 518 a Hugo Toxxx, se kterými se Sifon v poslední době několikrát objevil ve společném setu.

Tuzemská klubová událost sezóny se uskuteční v experimentálním prostoru Roxy v úterý 12. května. Klub bude otevřen od 19.00 hod. a samotná živá vystoupení by měla být spuštěna o půl hodiny později. Vstupenky jsou již nyní k dispozici v předprodejní síti Ticketstream za 170 Kč. Na místě budou stát 250 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY