Sensation White se letos zastaví i ve Vídni

30.04.2009 09:32 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Sensation White Vienna flyer
© facebook interpreta
Sensation White si každoročně získává větší a větší popularitu, a proto není divu, že pořadatelé vyhledávají i nová místa, kam tuto jedinečnou show přivezou. Jedním z letošních nováčků bude i hlavní město našich rakouských sousedů - Vídeň. Sensation s podtitulem The Ocean Of White sem zavítá již v sobotu 2. května a alespoň na pár hodin tak promění tamější Wiener Stadthalle v bílý oceán.

I Vídeň se může pyšnit velmi silným line-upem. Celý večer však zahájí Holanďan Erick E, který je považován za jeden z největších DJských talentů posledních let. Po něm se Vídni představí rodák z Bolívie Sergio Flores, který je znám vedle vlastní produkce i jako velmi zručný remixér. Prvním hřebem večera bude Fedde Le Grand, jenž ve Vídni mimo jiné poprvé představí tracky ze své nové desky, kterou vydá v září. Po půlhodinovém Mega Mixu, který k Sensation již neodmyslitelně patří, gramofony roztočí Sebastian Ingrosso, jedna čtvrtina věhlasné Swedish House Mafia. Poslední dvě hodiny pak budou v režii německé elektronické jedničky Tocadisca, který přijede do Vídně mimo jiné představit i zbrusu nový singl "Da Funkin' Noise".

Letošní Sensation White je doposud nejvýpravnější co se choreografie týče, neb návštěvníky zavede na cestu do hlubin oceánu. Dech beroucí podvodní svět s osmdesátimetrovým útesem rozdělujícím taneční plochu, velké fontány tryskající vodu téměř ke střeše či nejrůznější mořská stvoření budou doprovázena spektakulárními speciálními efekty a nepřeberným množstvím světel a laserů a zabezpečí přítomným opět nezapomenutelný zážitek. Poslední lupeny na Sensation ve Vídni lze objednat na stránkách Ticketbox za 79 euro, veškeré podrobné a praktické informace k akci přináší oficiální web nebo speciálně zřízené stránky akce.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY