SHEvening přináší dámy napříč žánry ve třech patrech

21.04.2009 13:10 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

SHEvening
© facebook interpreta
Prvomájový SHEvening - svátek lásky nebo práce? Pro tvořivé dámy rozhodně obojí. Svou zálibu musí milovat, aby na ní mohly tvrdě pracovat a něco z toho bylo. Tvořivé dámy přispějí svou prací a 1. Máj vzplane divnoláskou. Představí se originální umělkyně všech žánrů a oborů, od hudebnic až po módní návrhářky, a to hned ve třech patrech klubu Chapeau Rouge. Jsou jiné, zvláštní, divné? My doufáme, že ve vás jejich originalita vzbudí city ve všech podobách.

Večerem bude provázet Matapa, šest mužů statečných. Ti uvedou v experimentálním prostoru kromě kapel a DJek nejrůznějších žánrů také autorské čtení, nezávislou módu, performance, krátký film a taneční vystoupení. Dámy ovládnou i zbylá patra Chapeau Rouge. Taneční klub rozhýbou DJky a DJs ve stylu house a progressive. Hudební bar bude prostorem pro společné vystoupení MC, zpěvačky a DJe ve stylu nu jazz a broken beats. Čeká vás tedy vice než čtyřicet účinkujících ze všech koutů republiky a vlastně i světa.

SHEvening se ve čtvrtletních intervalech zaměřuje na ženy - osobnosti, které jdou vlastní cestou, jsou odvážné, neběží přímo s hlavním proudem, mají respekt ke svému talentu a ocení snahu jiných, nehledě na žánry a škatulky. Nejedná se o žádný klubový feminismus, v rámci večerů se tak na pódiu objevují i muži. Pokoušíme se pro vás objevovat i ty co nejsou na naší scéně příliš vidět a slyšet a dáme jim prostor. Projekt SHEvening je také benefiční. Vybrané vstupné věnují organizátoři na pomoc ženám v Kongu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY