Na Colours Of Ostrava přijíždí Jamie Cullum, David Byrne a Thievery Corporation

25.03.2009 18:28 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Jamie Cullum
© facebook interpreta
K již potvrzených hvězdám letošního ročníku festivalu Colours Of Ostrava, který se koná od 9. do 12. července, přibyla další slavná jména. Vůbec poprvé přijede do Česka klavírista a zpěvák Jamie Cullum, David Byrne s početnou družinou a newyorské duo Thievery Corporation.

Jamie Cullum budou na letošním ročníku festivalu platit za největší hvězdy elektro hudby. I oni si přivezou doprovodný ansámbl dvaceti muzikantů, se kterými namíchají lákavý koktejl trip hopu, acid jazzu a etnické hudby.

Z dalších nově potvrzených jmen uveďme několik zástupců africké hudby. Kromě Seuna Kutiho svou účast přislíbili i Mamady Keita & Sewa Kan, Speed Caravan a Johnny Clegg. Již před pár dny oznámili pořadatelé jména zpěvaček Victorie Hanna z Izraele a Marii Doyle Kennedy, jednu z nejlepších irských písničkářek.

Dodejme, že festival Colours Of Ostrava nabídne i bohatý nehudební program - divadla, diskuse, filmy v kinokavárně, workshopy i dětský svět. Nově se do areálu festivalu připravují i výtvarné instalace. Čtyřdenní vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro. Cena je do 31. března 760 Kč, pak vzroste na 960 Kč, 1060 Kč a předprodej bude končit den před festivalem cenou 1160 Kč. Na místě bude cena čtyřdenní vstupenky 1300 Kč. Od 1. dubna festival nabízí v předprodeji v síti Ticketpro slevu 110 Kč z aktuální ceny čtyřdenní vstupenky na karty ISIC, ALIVE a ITIC. Sleva je platná po celou dobu předprodeje, neplatí při koupi vstupenky na místě.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY