Pražská zastávka Sensation White ohlásila line-up

24.03.2009 11:41 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Sensation White 2009 flyer
© facebook interpreta
Již měsíce se na různých internetových diskuzích spekuluje o tom, kdo se letos představí na české zastávce Sensation White, která se uskuteční 6. června v pražské O2 areně. Už není třeba hádat, pořadatelská agentura United Music konečně oznámila finální line-up, který je opět nadmíru hvězdný.

Téměř sedmnáct tisíc tanečních nadšenců přivede do varu opět pětice světových DJských es. Asi největším tahounem bude Eric Prydz, který se do povědomí veřejnosti zapsal hity "Call On Me", "Proper Education" a aktuálně válčí na diskotékách se skladbou "Pjanoo". Vedle něj na Sensation dorazí i Tocadisco, který v české republice vystoupil v únoru tohoto roku, ale velký zájem o něj si vynutil jeho červnový návrat. Další hvězdou, která na pražské Sensation White roztočí gramofony, bude Sebastian Ingrosso, tedy člen legendární Swedish House Mafia. Čtvrtým vstupujícím v pořadí bude Sander van Doorn, mladý Holanďan, který je dle ankety DJ Magu aktuálně patnáctým nejlepším DJem světa a v posledních týdnech zaznamenal velký úspěch společnou písní s Robbiem Williamsem "Close My Eyes". Pětici hvězd pak uzavřou DJové Roog, Erick E a MC Gee aka projekt Housequake.

Letošní podtitul Sensation je Ocean Of White. Více než osm hodin choreografie vezme přítomné na cestu do hlubin oceánu. Dech beroucí podvodní svět s osmdesáti metrovým útesem rozdělujícím taneční plochu, velké fontány tryskající vodu téměř ke střeše či nejrůznější mořská stvoření budou doprovázena spektakulárními speciálními efekty a nepřeberným množstvím světel a laserů zabezpečí přítomným opět nezapomenutelný zážitek. Poslední vstupenky jsou v prodeji prostřednictvím sítě Sazkaticket za 1 650 Kč. Golden vstupenky do klubového patra jsou v prodeji za 4 490 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY