Eternal Seekers vystoupí na Colours Of Ostrava

13.02.2009 12:04 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Eternal Seekers
© facebook interpreta
Společný projekt zpěvačky a kytaristky Lenky Dusilové, klarinetového kvarteta Clarinet Factory a klavíristky Beaty Hlavenkové uvidí návštěvníci letošního festivalu Colours Of Ostrava. "Jsem ráda, že po Ivě Bittové mohu i letos přivítat další výraznou ženskou osobnost současného tuzemské hudby. Koncert jsme naplánovali do prostor evangelického kostela, který se opět stane jednou z festivalových scén," říká Zlata Holušová, ředitelka a dramaturgyně přehlídky.

Projekt Eternal Seekers začínala svou dráhu s pražskou rockovou kapelou Sluníčko. Partnery v Eternal Seekers jsou jí vynikající hudebníci, kteří se stejně
jako ona neuzavírají do své vyzkoušené škatulky - Clarinet Factory, kvarteto, které má za sebou řadu úspěchů i koncertování například s Bobby McFerrinem, skladatelka a klavíristka Beata Hlavenková, která hrála například na prestižním jazzovém festivalu v Montreux.

Festival Colours Of Ostrava proběhne od 9. do 12. července v zeleném centru Ostravy a představí více než stovku zahraničních a domácích kapel. První již oznámenou hvězdou je americký funkový saxofonista, zpěvák a showman Maceo Parker, který festival uzavře. Nebude chybět ani řada doprovodných programů: divadelní představení, areál dětský svět, kinokavárna, DJs, workshopy či diskuse. Čtyřdenní vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro, do 31. března v ceně 760 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY