Gangster Ice Cube poprvé zahřmí pro Prahu

11.02.2009 08:19 - Radek Londin | foto: facebook interpreta

Ice Cube 2009
© facebook interpreta
Jedno z nejznámějších jmen hip hopu, kmotr gangsta rapu, král West Coast a také úspěšný herec vystoupí 10. dubna v Incheba Aréně na pražském výstavišti. Jeho jméno je Ice Cube a český fanoušek si ho bude moct vychutnat na pokračování akce Hip Hop Allstars / Gangsta Boombox.

Na kontě má sedm sólových desek a hlavně průlomová alba s nejkontroverznější partou hiphopové historie N.W.A. (Ice Cube, Dr.Dre, MC Ren, Eazy-E, DJ Yella), zakladateli gangsta stylu. Je taková legenda, že se s téměř zbožnou úctou a zásadně šeptem mluví i o deskách, které ani nevydal - jako byl plánovaný projekt s Dr. Dre "Helter Skelter". Za sebou má také několik masivních turné jako Up In A Smoke Tour s Eminemem, Dr. Dre, Snoop Doggem a Xzibitem. Jako herec se objevil v zásadních hiphopových filmech "Boyz N The Hood", "Trespass", "Higher Learning" či v akčních snímcích "Anakonda", "Tři králové" nebo "XxX".

Lístky seženete v předprodejní síti Ticketportal a v síti obchodů Queens a Rapublic. Do 20. února je koupíte za 450 Kč plus poplatky.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY