Podívejte se na "Shining Light" Annie Lennox

09.02.2009 13:00 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Annie Lennox - The Annie Lennox Collection
© facebook interpreta
Jak jsme již na musicserveru informovali, počátkem března konečně vyjde výběr Annie Lennox, hlasu legendárních Eurythmics. Pod titulem "The Annie Lennox Collection" najdete čtrnáct songů, z nichž novotou budou vonět "Pattern Of My Life", kterou pro Annie napsal Tom Chaplin z Keane, a "Shining Light". Druhá jmenovaná se 2. března objeví na singlu a jedná se o coververzi songu skupiny Ash. V doprovodném videoklipu hraje ale jiná skupina - složená ze samých Annie Lennox.

Zpěvačka si s výběrem písní dala záležet a neopomenula žádný z výrazných singlů od prvního alba "Diva" až po zatím poslední "Songs Of Mass Destruction". Z něho nemůže chybět "Sing", která vznikla pro organizaci The Sing Campaign (ta podporuje nemocné AIDS/HIV v Africe) a ona sama k tomu dodává: "Jsme stále v počáteční fázi, ale je to pro mě celoživotní závazek. Snažím se vystoupit zpoza mého zpívajícího hlasu, vyjádřit sama sebe v širších souvislostech a pomoci tak dát hlas a podporu těm, kteří nemají stejné možnosti, jako mám já."

Finální tracklist kompilace "The Annie Lennox Collection" je následující: Little Bird, Walking On Broken Glass, Why, No More I Love You's, Precious, Love Song For A Vampire, A Thousand Beautiful Things, Sing, Pavement Cracks, A Whiter Shade Of Pale, Cold, Dark Road, Pattern Of My Life, Shining Light. Fotografie v bookletu jsou prací dalšího hudebníka - Bryana Adamse, fanouškové se dočkají i edice s přiloženým klipovým DVD.

Na videoklip "Shining Light" Annie Lennox se můžete podívat na jejím oficiálním kanálu na YouTube.com.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY