3 x CD BRUCE SPRINGSTEENA / 3 x CD OHM SQUARE / 3 x CD FANÁNKA / 2 x 1 vstup na THE RASMUS / 3 x 2 vstupy na TANYU TAGAQ

02.02.2009 00:00 - Redakce | foto: facebook interpreta

Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát až do neděle 15. února včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do emailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit.

Bruce Springsteen - Working On A Dream
© facebook interpreta
Bruce Springsteen se po svém návratu na hudební scénu v roce 2002 opravdu činí. Od této doby vydává v průměru jednu desku za dva roky. Od vydání alba "Magic" uběhlo sotva něco přes rok a už se ozval s další studiovou nahrávkou "Working On A Dream". K nahrávání alba novinky si jako k drtivé většině předchozích alb pozval E Street Band, tentokrát v plném složení. První reakce označují novinku ve srovnání s předchozí deskou jako méně deprimující a naopak se v Bossově hudbě více odráží naděje. Produkce alba se ujal Brendan O'Brien, známý ze spolupráce s Pearl Jam, Incubus, Stone Temple Pilots a dalšími. Album jako bonus obsahuje i písničku "The Wrestler" ze stejnojmenného filmu, se kterou získal Springsteen Zlatý glóbus. Společně s vydavatelstvím Sony Music Entertainment vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD BRUCE SPRINGSTEENA "Working On A Dream" vstoupíte tady.


Ohm Square - Taking Shape
© facebook interpreta
Mezi posledními dvěma deskami Ohm Square "Love Classics" a "Taking Shape" uběhly poměrně dlouhé tři roky, ve kterých kapela doznala určitých změn, a to jak personálních, tak těch hudebních. Na "Taking Shape" tak už neuslyšíte Dušana Liperta a Ohm Square se na něm z akustického zvuku více posunuli k elektronice. Více o této desce prozradil Dan Hájek v recenzi této desky a vy si ji můžete v krátkých ukázkách poslechnout a posléze třeba i zakoupit na webu Ohm Square. Společně s kapelou Ohm Square vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD OHM SQUARE "Taking Shape" vstoupíte tady.


Lou Fanánek Hagen - Jevany
© facebook interpreta
Lou Fanánek Hagen, neúnavná a zcela ojedinělá osobnost na naší hudební scéně, připravil loni novou sólovku "Jevany". Autor skladeb chtěl vytvořit pestré a hitové album a jeho hlavním cílem bylo, aby se člověk skvěle pobavil, hlavně při poslechu skladeb jako "Mein Kampf im Wald Rzaholetz". Smích vyvolá třeba "Střecha", "Chaťák" či "Boleslav" a naučnou pointu skrývá "Libuše". CD také obsahuje úplně první Fanánkův text psaný ve slovenském jazyce. Společně s vydavatelstvím EMI vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD FANÁNKA "Jevany" vstoupíte tady.


The Rasmus
© therasmus.com
Ihned po vydání novinky "Black Roses" se formace The Rasmus vydala na evropské turné. A jak dny ubíhaly a data koncertů přibývala, dočkali se nakonec i čeští fanoušci - finská rocková skupina The Rasmus se už potřetí chystá dobýt Prahu. Severská formace nakonec potvrdila datum 20. února s místem konání v Lucerna Music Baru. Jako support si vybrali estonskou popovou zpěvačku Kerli, která vydala v polovině loňského roku své první studiové CD "Love Is Dead". Společně s agenturou Obscure Promotion vám nabízíme možnost zahrát si o dvě vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 1 vstup na THE RASMUS vstoupíte tady.


Tanya Tagaq
© Pedro Usabiaga
Nejznámější současná inuitská umělkyně Tanya Tagaq pochází ze země Nunavut v Kanadě. Se svým originálním a futuristickým pojetím hrdelního zpěvu, za doprovodu elektroniky a cella se stala velkým překvapením loňského festivalu Colours Of Ostrava. Spolupracovala mj. s Björk (album a turné "Medulla"), Kronos Quartetem, Sainkho Namtchylak či skotskými Shooglenifty. Do České republiky se vrací představit aktuální album "Blood", na kterém hostuje Mike Patton a kanadský rapper Buck 65. Tany Tagaq vystoupí v Paláci Akropolis 18. února od 20.00 hod., jako support se představí Ridina Ahmedová. Společně s agenturou Rachot vám nabízíme možnost zahrát si o šest vstupenek na tuto akci.

Do kvízu o 3 x 2 vstupy na TANYU TAGAQ vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY