Unkilled Worker míří na Strahov

12.01.2009 12:23 - Eva Samšuková | foto: facebook interpreta

Unkilled Worker
© site.unkilledworker.org
I přes velké mrazy si 22. ledna obujte lehčí boty a jděte pařit do strahovského Klubu 007. Totéž totiž učiní Torr z kapely Wollongong a představí vám tam své alter ego - sólový projekt Unkilled Worker. Ačkoli bude sám a s jednou kytarou, můžete se prý těšit na pořádně nařachaný koncert.

Torrův Unkilled Worker se na pódiích předvádí již dlouho, konečně se mu však podařilo přenést svůj tvrďácký sound také na desku. Na labelu Silver Rocket mu právě vychází nové album "Faithcollapse", jež obdařil svou spoluprací také Ondřej Ježek. Jelikož Unkilled Worker nekompromisně odmítá založit si profil na MySpace.com, jedinou možností, jak si poslechnout jeho písničky, je přijít na strahovské vystoupení.

Zas tak osamocen ale Torr alias Unkilled Worker 22. ledna nebude. Společnost mu budou dělat pražští OTK, zkušení harcovníci hudebních polí, kteří svými aranžemi přispěli právě také na album "Faithcollapse". Je tedy víc než logické, že se OTK ocitnou v Klubu 007 s Unkilled Worker alespoň na chvíli na jednom pódiu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY