Brněnský koncert Alphaville se blíží

17.12.2008 09:41 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Alphaville flyer
© facebook interpreta
V pátek 19. prosince 2008 zavítají po šesti letech opět do brněnské Haly Rondo němečtí Alphaville. Do Česka se tato synthpopová formace vrací celkem často, před rokem koncertovali v Praze na Žofíně a v srpnu jim aplaudovalo okolo šesti tisíc lidí na festivalu Beskydy Sound.

Páteční večer zahájí předskokan Petr Muk se svým Bandem a poté naváže koncert německé legendy. Ve zhruba hodinovém vystoupení projdou celým svým repertoárem, takže se můžete těšit i na velké hity "Forever Young" nebo "Big In Japan". Jak však Alphaville prozradili, pracují na novém albu "Catching Rays On Giant", které vyjde na jaře 2009, a na brněnském koncertě zazní několik skladeb právě z této desky.

V hale bude nainstalována obří projekční stěna přes celé pozadí pódia, bude mít šířku šestnáct metrů!! Projekce bude kombinována s efekty zeleného laseru a show doplní také početné baterie moderních LED světel. Hala bude otevřena od 19.00 hod., hudební produkce začíná ve 20.00 hod. Vstupenky bude možné zakoupit i na místě za 600 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY