Koncert Ska-P byl opět přesunut

12.12.2008 13:02 - Tereza Nádějová | foto: facebook interpreta

Ska-P
© ska-p.com
Vzhledem k velkému zájmu o vstupenky se koncert španělské kapely Ska-P opět, tentokrát již naposledy, přesouvá do holešovické Tesla Arény (bývalá Aréna HC Sparta Praha). Pro vlastníky již zakoupených vstupenek se téměř nic nemění, neboť Tesla Aréna se nachází v těsné blízkosti naposledy avizované Incheba Arény. Datum koncertu zůstává stejné, platí termín 10. února. Jako předskokani si zahrají domácí kapely Fast Food Orchestra a Prague Ska Conspiracy.

Společně s novou deskou "Lagrimas Y Gozos" se skupina vydává na světové turné a ani fanoušci z České republiky nepřijdou o možnost vidět Ska-P (MySpace.com) živě. Jejich hudba si našla díky své energii, sociálně kritickým textům a živelným pódiovým show fanoušky po celé Evropě a posléze i po celém světě. Především díky textům ve španělštině se kapela těší také velké oblibě v latinské Americe, kde se momentálně nachází na turné.

Lístky jsou v prodeji v sítích Ticketportal, Ticketstream a Ticketpro do konce tohoto roku za 630 Kč, poté se cena bude zvedat. V pražském Growshopu lístky koupíte se slevou.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY