Digitalism dali svému debutu remixovou podobu

12.12.2008 14:36 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Digitalism - Hands On Idealism E.P.
© facebook interpreta
Jak se zdá, Digitalism si s natáčením druhé desky dávají pěkně na čas. Aby své fandy však nenapínali přespříliš dlouho, rozhodli se čekání zkrátit alespoň deskou s remixy a raritami.

Německé duo Digitalism se již několikrát osvědčilo v úloze remixérů, ale až na pár výjimek si zatím nikdo nepohrál s jejich písněmi. Možná právě proto se do obchodů dostává jejich nová remixová deska s názvem "Hands On Idealism E.P.". Placka přináší z části starší hity dua, kterým dali sami Digitalism nový kabát, zbylou část tvoří remixy jejich debutu, včele s úspěšnými singly "Idealistic" a "Pogo". Mezi remixéry jejich písní najdeme například Proxy, Freda Falka nebo Breakbot.

Deska prozatím vyšla v tomto týdnu pouze ve Francii, zbytek Evropy by se měl vydání dočkat v průběhu ledna. Pro úplnost přinášíme tracklist: Pogo (Digitalism's Pogo Robotic Remix), Apollo-Gize (Breakbot "Hypnotoad" Extended Remix), Home Zone (Proxy Remix), The Pulse (DerDieDas Remix), Echoes (Siriusmo Remix), Apollo-Gize (Fred Falke Remix), Digitalism In Cairo (Digitalism's Original Extended Mix), Yes, I Don't Want This, The Pulse (Digitalism High Pulse Club Mix), Home Zone (11th Avenue Is Burning Digitalism Criminal Club Mix), Echoes (Digitalism Underwater Sonar Club Mix), Idealistic (A-Trak Remix).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY