Koncert Jorna Landeho ve Zlíně se blíží

25.11.2008 09:39 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Jorn
© facebook interpreta
V pátek 28. listopadu od osmé hodiny večerní v Masters Of Rock Café ve Zlíně na Čepkově vystoupí Jorn Lande (ex-Masterplan) se svou kapelou Jorn. Zavítá sem v rámci světového tour k nové desce "Lonely Are The Brave". Jako support si zahrají švýcarští Pure Inc., kteří vydali novinku "Parasites & Worms". Další speciální hosté jsou v jednání.

Pro majitele vstupenek na festival Zimní Masters Of Rock 2008 je připravena speciální akce. Pokud přinesete vstupenku na festival Zimní Masters Of Rock s sebou, dostanete lístek na openning party Jorna Landeho za speciální cenu 300 Kč a k tomu festivalovou pásku na druhý den na ruku. Pro ty, co nemají vstupenku na Zimní Masters Of Rock je cena vstupenky 450 Kč.

Vstupenky se speciální cenou (platnou pouze dohromady s platnou vstupenkou na festival) i s běžnou cenou k dostání v pořádající agentuře Pragokoncert, tel: 577 432 420, 777 701 591, e-mail: dupalova@pragokoncert.com, přes stránky mastersofrock.cz nebo přímo v Masters Of Rock Café na Čepkově, tel: 777 701 592. Lístky je dále možno zakoupit v předprodejních sítích Ticket-Art, Ticketstream a Ticketportal a ve všech obvyklých předprodejích.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY