Brzy se přivalí "Orikoule" Oriona a Jamese Colea

25.11.2008 14:09 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

Orion a James Cole
© myspace.com/jamescoleakamcboris
Co vznikne, když se dají dohromady milovník párty a cuba libre Orion a nositel ocenění za nejlepší český rým James Cole? No přece "Orikoule". Toto dlouho očekávané hiphopové album vychází již 1. prosince a je na co se těšit. Na rok připravované desce se totiž podílela velká producentská a rapperská jména.

Nesmí chybět osvědčení hitmakeři Mike Trafik a Wich, track na "Orikouli" má také slovenský Jazzy a po delší době se převedl Marko. Funky beat si připravil Roman Holý, Matěj Ruppert nazpíval refrén a na desce také spolupracoval Ota Klempíř. Na mikrofónu se také objeví ostatní členové PSH a Supercrooo - Vladimir 518 a Hugo Toxxx -, slovenští Čistychov, Vec a také polský Tede, kterého jste mohli slyšet už na skvělé věci "Autoerotika" z Hugova alba. Kontroverzní rappeři přizvali i slovenskou r'n'b zpěvačku Mishu.

"Těšte se na naprosto neotřelý hudební zážitek, takovou galaktickou funkovou promenádu," říká James Cole. Čtrnáct skladeb, label Bigg Boss, distribuce Sony BMG, v obchodech od 1. prosince. K poslechu je již první singl "Looser" a nově i druhý s Monkey Business "Hvězdná star".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY